Upgrade your business & Life Zandvoort

adminUncategorizedLeave a Comment

Wow wat een feest!

De eerste editie van Upgrade your business & life is een feit.

We hebben gelachen, tranen gelaten, gekeken naar wie je nou werkelijk bent, wat dat überhaupt betekent en hoe je creëert (the good and the bad) en hoe je grootser kunt creëren. Wat kost het om jouw leven met plezier te leven? Dat was voor sommige confronterend, voor andere motiverend. Maar uiteindelijk liepen we allemaal met een grote glimlach weg.

Wie had ooit kunnen bedenken dat we zoveel plezier met financiën zouden kunnen hebben?

Zoals gezegd hadden we fotografe Inge Jong van Okergeel uitgenodigd, zodat iedereen daarna echt aan de slag kan met haar nieuwe business plan, het actualiseren van de financiële vrijheid en/of foto’s voor op je website. Inge kan iedereen laten stralen op een foto!

Sommige hadden geen idee nog wat ze wilden of ze überhaupt een business willen. Ze hadden vooral definities van wat ze niet wilden en na wat vragen te stellen is er o.a. to-neeltje.nl van Neeltje ontstaan!

Impressie dag 1: Financiën & Business

Dag 2 was wat spannender, meer gevreesd onder de deelnemers. Stralen en Spreken oftewel Gezien en gehoord worden, oordelen ontvangen. Paraderen op een catwalk (lees een zonovergoten terras in een Paasweekend). Vragen om afwijzing en spelen met je sensualiteit. Ongemakkelijk? Absoluut!!

Maar de veranderingen – holy moly! Een ruimte betreden terwijl je de tijd neemt om te zijn, aanwezig te zijn met alles, dat het oké is als mensen je zien, het oké is dat mensen oordelen en doen ze dat werkelijk? Wat heb ik iedereen grote stappen zien zetten! Een hele praktische en ongemakkelijke klas, maar de resultaten zijn zo ongelooflijk mooi!

The law of attraction – hoe werkt dat nou?

Hoe creëer jij de dingen die in jouw leven? The good, the bad and the ugly. Veelal zie ik mensen in verzet, zo ook in de workshop. Ze willen alleen het positieve zien. Maar je moet bereid zijn alles te zien, alles te zijn om de vrijheid te hebben van keuze. De vrijheid om te zijn wie je wilt zijn. Dit vraagt soms je idealen op te geven, niet omdat je de hoop opgeeft, maar zodat je jou niet opgeeft. We deden een paar oefeningen om te zien hoe een ieder op haar eigen unieke manier creëert. Op die manier kan jij je leven snel accelereren om te actualiseren wat je werkelijk wilt. Wat ook naar voren kwam, was hoe vaak we juist het omgekeerde creëren. Dat is waar het geheim naar voren komt… het gaat niet alleen om je woorden, maar de lading van je woorden en of je ook energetisch congruent bent met je vraag.

Ik ben zo dankbaar voor de vragen van de deelnemers, de gesprekken die we konden hebben, hoeveel zij bereid waren te ontvangen om te veranderen wat voor hen niet werkt en te erkennen hoe magisch ze werkelijk zijn!

Wat een cadeautje dat ik dit werk mag noemen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *