Access Energetische Facelift Hillegom

 

De Access Energetic Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

Mensen hebben veranderingen in het volgende gemeld:

  • Het licht en de helderheid van het gezicht
  • Elasticiteit van de huid
  • Helderheid van de ogen
  • Gloei in het haar
  • Tillen van borsten en billen
  • Verbeterde energie
  • Verhoogde ontspanning

Wat gebeurt er tijdens de les?

Deze les is een eendaagse hands-on les waarin deelnemers de Access Energetische Facelift leren en deelnemen aan het geven van twee sessies en het ontvangen van twee sessies.

Tijdens deze les werk je met de energieën in lichaam en gezicht, en tijdens het toepassen van deze lessen, ontdek je wat er kan worden vrijgegeven.

Zodra we ons ontdoen van de oordelen die we dagelijks op onze gezichten en lichamen in de spiegel projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren.

Wat is er nog meer mogelijk?

Leer de Access Energetic Facelift met een of twee vrienden, zodat je op wekelijkse basis de voordelen van dit dynamische proces kunt ontvangen en ontvangen.

De Access Energetic Facelift kan ook een schitterende aanvulling zijn op elk bedrijf waar u werkt met klanten en hun lichaam – schoonheid, wellness, massage en meer. Breid uw klantenkring en aanbod van aangeboden diensten uit.

Je kunt elke vraag stellen tijdens de les! Elke klas is gemaakt met iedereen die ervoor kiest om naar die specifieke klas te komen. Geen een klas is hetzelfde.

Don’t take my word for it. Zien is geloven! Bekijk dit filmpje om de voor en na resultaten te bekijken.

Voorwaarden

Geen

Investering: 260,-

Enthousiast? Schrijf je nu in!

Date

Feb 03 2020

Time

10:00 - 18:00

Cost

€260.00

Location

Hillegom
Category
Birkit Rietveld

Organizer

Birkit Rietveld
Phone
+31643753013
QR Code

Get in touch