Foundation Eindhoven

Hoe zou het zijn als de wereld een meer bewuste plek zou zijn?
Zouden de verwoestingen, oorlogen, en de moeilijkheden die er nu zijn, blijven bestaan? In de aanwezigheid van bewustzijn kunnen deze dingen niet bestaan.

De doelstelling van Access is om ons op het punt te krijgen waar we bewust genoeg zijn om verandering in onszelf te creëren, zodat we de mogelijkheid kunnen vergroten om het trauma, drama en de krankzinnigheden te veranderen die er in het leven zijn.

Hoe zou het zijn als je zoveel bewustzijn zou belichamen in alles wat je doet, dat anderen ervoor kiezen om bewuster te worden, door jou? Wat als jij de inspiratie zou zijn voor een grootsere mogelijkheid?

Jij bent de bron voor het creëren van de verandering waar jij naar verlangt.

Maar je moet wel bereid zijn om dat te zijn.

Bewustzijn is de mogelijkheid om alle gecreëerde muren van afscheiding te verwijderen. Wat zou ervoor nodig zijn om dit werkelijkheid te laten worden, hier op planeet Aarde?

Het enige dat ervoor nodig is, is dat je kiest.

Luister hier naar Crystel met een fragment uit Foundation.

Foundation is een 4 daagse workshop waarbij we kijken naar jouw fundering. Deze 4 dagen nodigen jou uit om op een andere manier naar jouw leven te kijken! Tevens leer je 5 heerlijke verzorgende lichaamsprocessen.

Dit zal jou veranderen, jouw realiteit met jouw lichaam en nog veel meer dingen. Realiseer je alsjeblieft dat aan jou is, het is jouw keuze om de dingen los te laten of niet. Wat we hier proberen te doen is de vastgezette fundering van jouw realiteit los te maken, zodat je iets kunt creëren dat grootser is… zodat je daadwerkelijk een gewaarwording van ruimte kunt hebben.

Ken je die dagen waarop je wakker wordt en het lijkt of alles gemakkelijk is? Alles stroomt, alles werkt en jij hebt zoiets van… “Oh, God! Dit wordt geweldig… totdat ik het binnen ongeveer 3 uur kwijtraak”? Ken je dat? En wat als je het niet meer kwijt hoeft te raken?

Foundation is het begin van jouw bewust leven vanuit keuze, mogelijkheden, vraag en bijdrage. Ben je bereid om iets anders te omarmen en het geschenk dat je bent?

Date

Mar 01 2020 - Mar 04 2020

Time

10:00 - 18:00

Location

Eindhoven
Eindhoven
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Get in touch