Hoe word ik geld? Werkboek

Geld is een van de grootste stressfactoren voor de meeste mensen. Maar niemand hoeft een geldprobleem te hebben. Gary Douglas, the founder van Access Consciousness schreef er een boek over: “How to become money Workbook”. Tijdens Global Foundation zei Gary, doe Hoe word je geld werkboek, 1x in de 2 weken en binnen 6 maanden zal je financiële realiteit anders zijn. Daar werd ik zo enthousiast van… dat ik dacht, dit gaan we met een groep doen. Ben jij ook geïnteresseerd in een andere financiële realiteit?

“Hoe word je geld? Werkboek”

Dit boek is een werkboek om je meer duidelijkheid en gemak met geld te geven. Eenvoudige stappen om meer duidelijkheid over geld te krijgen en hoe te beginnen om MEER te hebben! Het is een onconventionele kijk op geld, maar als je alle logica al hebt geprobeerd… why not this? Dit boek is 13 talen beschikbaar en heeft aan duizenden mensen wereldwijd bijgedragen om hun financiën te veranderen. Samen met Ivy Mobouck deed ik alvast een intro over;

Wat als je denkt wat je zwakte is, eigenlijk je kracht is?

Wanneer?

Vanaf 1 Maart om de week een call.

Wat krijg je?

  • 14 intensieve calls van 1,5u met Crystel Poetiray, CF
  • 1 x in de 2 weken gaan we door de werkvragen en 2 hoofdstukken per call.
  • Een facebook groep om jouw creaties te delen.
  • De audio opnames van alle calls
  • Een andere kijk op je financiën

Ben je bereid je toe te wijden aan JOUW leven te creëren?

Pre-requistes

  • Het werkboek.

Heb je het Boek nog niet? Je kan het HIER bestellen op accessconsciousness.com Heb je vragen bij jouw aanmelding? Email freeke@barsbabes.com Bekijk ook het facebook event voor meer info en inspiratie en kom in contact met andere geïnteresseerden.

Date

Mar 01 2020 - Aug 30 2020

Time

19:30 - 21:30

Cost

€300.00

Location

Online
QR Code

Get in touch