Upgrade your Business & Life

Are you ready?

Klaar met vermijden? Doe je alles, maar heb je het idee dat je niet verder komt? Stel je alle vragen en verschijnt er niet wat je wilt?

Hoe zou het zijn om een weekend toe te wijden aan jou en je business?

Een weekend vol praktische tools, clearings om voorbij te gaan aan blokkades, samen kijken naar jouw leven en wat je werkelijk wilt. Ben je er klaar voor om door niets of niemand meer gestopt te worden, inclusief jezelf en echt neer te zetten wat jij wilt! Ongeacht wat anderen van jou denken?

Stralend door het leven, vol zelfvertrouwen en met meer geld dan je kunt uitgeven? Dan is UPGRADE YOUR BUSINESS & LIFE voor jou.

Twee dagen – Drie thema’s

Financiën & Business

Niet altijd leuk, wel noodzakelijk! Heb jij je financiën op orde of vermijd jij het? Weet je hoeveel je zou moeten verdienen om jouw leven met PLEZIER te leven? Of heb je steeds net genoeg? Wat zou meer financieel bewustzijn creëren voor jouw leven? Wat is er voor nodig om jouw business te laten groeien? Waar houd jij je business nog tegen?

Stralen & Spreken

Durf jij jouw waarheid te spreken? Durf je met gemak op een podium te staan? Gezien en gehoord te worden? Nee? Ben je op zoek naar jouw stem? Wil jij stralend en vol zelfvertrouwen een kamer binnenlopen? De aandacht grijpen zodra je jouw mond opendoet? Wat jij hebt te melden telt en je mag gezien worden! Waarom niet stralend?

Creating Greater

Heb jij het idee dat je vastzit? Dat dingen niet zo snel verschijnen als je zou willen? Zit je in een achtbaan of is het juist te vlak? Kortom, weet jij dat er meer mogelijk is voor jouw leven, lichaam, business, geldstromen, relaties, sex? Wil jij meer momentum creëren op een van deze vlakken? Dan is deze dag voor jou.


Een workshop van verdieping

Wil jij er alles uithalen? Barsbabes nodigt jou uit van 1-2 mei voor een heerlijk verzorgd pre-weekend in Wolvega. Het weekend wordt gefaciliteerd door CF en stemexpert Crystel Poetiray.

We kijken samen naar wat jij wilt van jouw leven, jouw business en dat is niet alles: Je krijgt de tools van Access Consciousness®, praktische en pragmatische tools, helderheid in je financiën, audio met clearings en vele bonussen.

De tools van Access Consciousness® hebben al aan honderdduizenden mensen wereldwijd bijgedragen facetten in hun leven te veranderen wat niet werkte.

Welke bijdrage mogen deze tools voor jou zijn?

De eerste tien die zich aanmelden, ontvangen de Nederlandse versie van bestseller Joy of Business van Simone Milasas GRATIS!

“Your life is your business”


Dag 1: Financiën & Business

Een noodzakelijk geheel en dan toch….Ben jij zo iemand die het liefste in en met zijn business werkt? Zijn financiën voor jou een noodzakelijk kwaad? En kan je daar maar geen grip op krijgen, hoe dan ook? Meer rekeningen als omzet? Of speel je op zich wel quitte of beetje winst, maar ben je zo TOE AAN EEN UPGRADE?

We gaan in een veilige omgeving overzicht krijgen op jouw (zakelijke en/of persoonlijke) financiën, waarbij er waar nodig alle ruimte is voor het loslaten van alle frustraties, machteloosheid, oordelen, conclusies etc. Zodat je objectief kan bekijken hoe het er nu uit ziet. Hoeveel geld heb je daadwerkelijk nodig hebt voor een FANTASTISCH leven, waarbij er ook geld beschikbaar is voor fun, vakanties, mooie kleding, uitjes, opleidingen, spaargeld, pensioengeld etc..

Daarnaast kijken we ook wat er nodig is om dat inkomen te verkrijgen aan de hand van tools uit o.a. Joy of Business en Getting out of debt joyfully. Bij deze upgrade horen vaak wat oncomfortabele keuzes en acties. Bijvoorbeeld zichtbaarder worden, controle loslaten, mensen in dienst nemen voor werkzaamheden die jou niet liggen, meer netwerken/ verkopen, tot jezelf gaan ontwikkelen etc.

Vaak denken dat we eerst onze problemen moeten oplossen voordat we verder kunnen, maar wat als het juist omgekeerd is en deze dingen juist voor de UPGRADE zorgen?

Ben jij eraan toe om NU daadwerkelijk die stappen te zetten en is deze bijdrage exact waarop je wachtte, pak dan deze kans!

Join us op 1 mei

Zie je al de mogelijkheden die ontstaan als dit ‘issue’ eindelijk aangepakt wordt?

Jouw investering voor jou en jouw bedrijf hiervoor is maar € 450,-

Ja, een investering, maar bedenk eens hoeveel tijd & geld je bespaart als we dit samen aanpakken? Hoeveel rust zou het geven om een zakelijk fundament te hebben om op voort te bouwen?

Overal waar jij strandt, weg wil lopen, zijn wij er om jou hier doorheen te helpen. Je hoeft niet meer allerlei wegen te lopen die voor jou toch niet werken. En mocht je op een rotonde aan het lopen zijn. Hoe fijn is het als je daaraf kan en eindelijk weet hoe je wel jouw doel kan bereiken!!

 


Dag 2, ochtend: Stralen & Spreken

Ken je van die mensen die een kamer binnenlopen en direct een kamer verlichten met hun persoonlijkheid? Nog voordat ze één woord gesproken hebben, hebben ze al de aandacht van iedereen.

Hoe zou het zijn als jij iedereen betoverd met jouw aanwezigheid? Je vol zelfvertrouwen een kamer binnenloopt en ongeacht wat jij zegt mensen verkocht zijn!

Spreekangst is nog meer gevreesd dan de dood.
Zweethanden, hartkloppingen, bibberende stem bij een sollicitatie of nog erger op een podium? Durf jij te zeggen wat voor jou waar is? Of overweeg je alles wat je zegt of durf je überhaupt niets te zeggen? Liever aanpassen dan afwijzing of landen in een discussie die je niet gaat winnen, omdat je niet voor jouw waarheid durft te staan? Maak jij je kleiner, zodat andere zich niet slecht voelen?

Herkenbaar? En zo NIET meer waar je wilt zijn?

Laten we eens kijken naar…

Welke indruk jij maakt met je loopje? Mag je gezien worden? Heb jij controle over jouw stem? Welke indruk maak jij met jouw stem?

Wist je dat woorden maar 7% van de communicatie is? De meest succesvolle mensen zijn niet succesvol vanwege hun product. Ze zijn een bepaalde energie, waardoor je alles van ze aanneemt.

Is het tijd dat jouw ideeën gehoord worden? Met gemak lastige gesprekken aangaan? Hoe zou het zijn om jouw publiek te ontvangen? Een compliment, een applaus, oftewel meer van jou te ontvangen!

Laten we flaneren op de boulevard, spelen met energiestromen, flirten met vreemdelingen, vragen om dingen die je niet durft en voorbij barrières stappen.
Ontdek de kracht van jouw stem, laat los wat jou hierin beperkt, stap het podium en ontvang de schoonheid van jou.

Hoe zou het zijn als je zelfs genoot dat er mensen naar je luisteren? Vreemd hè? Een beetje wellicht en ik nodig je uit om op 3 April naar de klas te komen en het zelf te ervaren. Maar dat is niet alles..

 


Dag 2, middag: Creating Greater

Zit je vast? Gaan dingen niet snel genoeg? Vertraag jij jouw leven zodat anderen jou kunnen volgen of ben je bang ze kwijt te raken? Creëer je jouw leven zodat je niet jouw hoofd boven het maaiveld uitsteekt?

Jouw standpunt vormt jouw realiteit!

Welke standpunten heb jij die jou vastzetten? In jouw leven of jouw lichaam? Creëer je vanuit bijdrage en mogelijkheden of probeer je jouw toekomst te beheersen? Wat als hetgeen wat kan verschijnen wanneer je loslaat grootser is dan je voor mogelijk acht?

Hoe creëer jij jouw leven?

Hoe functioneer je in relaties, met familie, sex, jouw lichaam? Wil jij de magie ontdekken van hoe jij creëert en actualiseert? The good and the bad! Vaak focussen we ons alleen op het positieve. Als je weet hoe je ALLES in je leven creëert, kun je gaan erkennen hoe jij creëert en nog sneller actualiseren.

 • Ben jij van de hoge pieken en diepe dalen? Knal jij mega en dan….. even bijkomen? Of creëer je zoveel en dan ineens verdwijnt het??? En MAG HET EVEN WAT MAKKELIJKER?
 • Ben jij van de vlakkere lijn? Wil je misschien wel meer, maar het is zo ook wel goed? Want dit ken ik en dat andere niet. Dus…
 • Of wil je zo graag omhoog, maar je komt er maar niet…..Je probeert van alles, maar er wil nog niets veranderen. Of niet in het tempo waarin jij wilt.
 • Ongeduldig? En wil jij versnellen?

Kortom, wil jij grootser creëren met meer gemak, vreugde en glorie en vanuit bijdrage, mogelijkheden en keuze?

Kom dan naar deze dag!!!

Je ontdekt hoe jij jouw leven creëert, zoals je dat nu doet EN hoe je het in jouw voordeel kan gebruiken.

 • Je krijgt inzicht waar jij jezelf tegenwerkt en waar je wel vooruitgang boekt.
 • hoe je dat kan beïnvloeden en veranderen.
 • een leven zo gaat neerzetten dat het wel werkt voor jou.
 • jouw doelen gaat bereiken.

Wat als je jezelf niet hoeft te oordelen in het proces? Dat er niet allerlei tegenslagen moeten gebeuren om te leren wat je wilt leren. Tenzij je dat leuk vind…. 😉

Crystel: “Geloof mij, ik kom uit een familie waar we wel van drama hielden. Maar sinds ik weet hoe anders het kan zijn, kies ik het niet meer. Jij kan dat ook!”

Doe je mee?

Jouw bijdrage voor een andere jij, jouw leven met gemak is maar € 450,-

Hoe zou het zijn om in constantie creatie modus te zijn? Dit geldt niet alleen voor je leven maar ook voor jouw lichaam. Hoe zou het zijn om jouw lichaam niet te oordelen? Elke keer als je jezelf oordeelt – stop! Creëer jij jouw lichaam zoals je zou willen dat is? Hoe zou het zijn om bij te dragen aan jouw lichaam?

 


Over CF Crystel

CF en stemexpert Crystel Poetiray is een voormalig logopedist met een twist. Mensen een stem geven en in hun kracht zetten is wat haar enthousiasmeert. Waar andere logopedisten een slissende s verhelpen, is Crystel een logopedist die mensen helpt hun authentieke boodschap te uiten en zichzelf te vinden en inspireert ze velen door haar persoonlijke #METOO verhaal te delen en kreeg ze nationale en internationale publicaties in o.a. Grazia, Collective Hub en MS. Magazine.

 

 

 


Are you ready for the weekend?

Het aanbod
Dag 1: Financiën & Business t.w.v. 450,-
Dag 2: Stralen & Spreken / Grootser creëren t.w.v. 450,-

*Bonus*
De eerste 10 aanmeldingen ontvangen de Bestseller “Plezier met Business” t.w.v. 23,-.

Dat komt samen uit op een bedrag van 923,- en wij bieden het pre-weekend aan voor slechts 800,-. Dat is een korting van meer dan 123,-.
Ps. het is ook mogelijk alleen één dag te boeken.

Je ontvangt een heerlijk verzorgd weekend, inclusief lunch, handleiding, audio van de klas. Kortom, een weekend vol praktische tools, clearings om voorbij te gaan aan blokkades en meer helderheid over jouw leven. Stop stopping you!!

UPGRADE YOUR BUSINESS & LIFE  en ga stralend door het leven, vol zelfvertrouwen en met tools om te creëren wat je verlangt!


Hoe wordt het nog beter?

* Meer bonussen*
 • Energy pull om jouw leven te creëren
 • Speechlez – 5 tips om jouw stem te zijn
 • Lid van de Barsbabes Community, zodat je na de workshop ook nog elkaar kunt ondersteunen en je er niet alleen voor staat.
 • Geld clearingloop
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Hourly Schedule

Day 1

-
Dag 1: Financiën & Business
-
Dag 2: Stralen & Spreken / Grootser creëren

Book Event

Deelname Volledig weekend

Indien je mee wilt doen aan het hele weekend, kies deze optie.

Available Tickets: Unlimited
The Deelname Volledig weekend ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Dag 1: Financiën & Business

2 April

Available Tickets: Unlimited
The Dag 1: Financiën & Business ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Dag 2: Stralen & Spreken / Grootser Creëren

3 April

Available Tickets: Unlimited
The Dag 2: Stralen & Spreken / Grootser Creëren ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

May 01 2020 - May 02 2020

Time

10:00 - 18:00

Cost

450-800

Location

Schoolstraat 19a
8471 KE Wolvega

Organizer

Marjan Laning
Phone
+31627543192
Email
marjan.laning@gmail.com
Website
http://www.shiatsu-wolvega.nl/
REGISTER
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Get in touch